Välkommen till Svenska leonbergerklubben

   START  KLUBBINFO  UPPF�DNING  MEDLEM  LEONBERGER  HÄLSA  MENTALITET  UTST�LLNING  WORKING LEOS  L�NKAR  

SLBK- presentation av styrelsen

Ordförande
Pamela Abrahamson
Pamela


Pamela heter jag och blir snart 43 år. Jag bor på en liten gård och har en utflugen dotter på 21 år. Där bor jag med mina tre leonberger tjejer. Jag har de senaste åren arbetat som personlig assistent och har förmånen att kunna ha med mina hundar till jobbet. Jag arbetar 24-timmars pass och har inte alltid möjlighet att svara i telefon. Skicka gärna ett sms (eller mail) i så fall med vad det gäller så hör jag av mig. 
Jag har tidigare arbetat för klubben, det började som lokalombud och därefter sju år inom styrelsen. Påbörjar mitt tredje år som arbetat som ledamot i styrelsen för Södra Älvsborgs Kennelklubb, varav detta året som sekreterare. För SÄKK är jag även certifierad handledare för Uppfödarutbildningen och för SKK är jag handledare för Uppfödarutbildningen på distans.

   
Vice ordförande
Jan-Åke Oscarsson


Jag heter Jan-Åke Oscarsson men kallas för Oscar. Har fyllt 59 år. Är gift med Susanne och har Kennel Shimani`s. Vi har 6 stycken leonberger för tillfället. Jag är uppväxt på landet utanför Kristianstad men har bott i Perstorp sedan 1998. Är nyvald ledamot. Vill tacka för förtroendet o hoppas att mina erfarenheter kan bidra till något positivt för klubben.

   
Sekreterare
Kristina Truedsson
Kristina

 


Jag heter Kristina Truedsson och bor med min man Dan och våra tre lejon (3 generationer) strax utanför Malmö i Lockarp. Har uppfödning i väldigt liten skala. Har haft två kullar med fyra års mellanrum under prefixet Laquettas. Jag ar haft leonberger sedan 2000.
Jag har ett förflutet som sekreterare i  klubben under 4 års tid sedan tidigare, är även aktivitetsombud i Skåne sedan 10 år (jösses vad tiden går). Älskar vår ras och åker gärna på utställningar men går också på kurser med mina hundar av och till.
Jag tror och hoppas vi alla kan samverka och på så sätt få en starkare klubb.

   
Ledamot
Maria Gustafsson
Maria


Mitt namn är Maria Gustafsson och bor i Tärnsjö med min man och 4 barn. Jag har haft Leonberger sedan 1990, min första kull under kennelnamnet Mohinhis såg dagens ljus 1994. På gården bor just nu Leonberger, Dvärgpinscher, Tibetansk Mastiff och Eng Cocker Spaninel. Jag är född och uppvuxen i Stockholm, till Tärnsjö flyttade vi vintern -09.

Jag tackar för förtroendet att bli invald i styrelsen.

   
Ledamot
 

 

   
Ledamot
Maria Andersson
Maria


Maria heter jag,  jag är lyckligt gift med Stefan och tillsammans har vi idag 4 Leonberger. Vi bor på ett ställe som liknar mer än känsla än en plats, därför är det lättast att skriva 2 mil norr om Ullared för då vet ni ju exakt ;) . Intresset med våra hundar ser olika ut då våra hundar har lite olika behov, kroppsbyggnad och utseende.
Jag tränar och utför ID sök så ofta jag kan, vi åker på utomhusutställningar i lagom utsträckning. Jag har ett kennelnamn "Fairytroll's " men har av lite olika anledningar lagt aveln på is. Jag har en förhoppning om att det blir ett bra år för oss i styrelsen och som i sin tur kommer avspegla sig till er medlemmar. Jag delar tidigare uppfattning om att kommunikationen behöver stärkas gentemot er medlemmar och jag delar även idén om att stärka kommittéerna och  på så vis fortsätta skapa en klubb för alla så långt det är möjligt. 

   
   
Ledamot
Linda Swahn
Linda


Min första leonberger flyttade hem till mig och min man från Remröds kennel 1997, sedan dess har det blivit många fler. Jag föder upp i liten skala under kennelnamnet Hellcat's utanför Umeå där jag bor med min man, våra två söner och såklart våra leonberger Nollan & Bubblan. Är uppvuxen med hundar och har tränat och tävlat i många olika grenar genom åren men har sedan barnen kom främst ägnat mig åt utställning och uppfödning med allt vad det innebär. Är utbildad handledare för SKK's uppfödarutbildning, domare i juniorhandling samt ringsekreterare, så när jag inte ställer ut så jobbar jag gärna på utställningar. Till vardags är jag legitimerad gymnasielärare i biologi och djurvård på ett naturbruksgymnasium i Umeå där även mina och min svägerskas Lina Öbergs hundar tillbringar sina dagar med att bidra till undervisningen och elevernas välmående. Hoppas på ett trevligt och produktivt år i styrelsen och vill tacka för förtroendet.

 
 
Ledamot
Lina Öberg
 

Hej!
Jag heter Lina Öberg och bor med min man, våra tre söner och våra leonberger Traktor och Dunken i Kroksjö, en by utanför Umeå.
På dagarna arbetar jag som stationschef på en bensinstation. Min fritid brukar jag spendera på hundutställningar som ringskereterare, eller ställer ut Traktor (Hellcat's Norrlands Dynamit) Jag bakar massvis med kakor och tårtor och går långa promenader.
Traktor är min första egna leonberger, men jag har levt med hund sedan 5 års ålder och med leonberger i närmaste släkten sedan 1997.
Jag värnar om denna underbara ras.
Tack! 
   
2 Suppleant
Åsa Hemberg
Åsa


Mitt namn är Åsa Hemberg, jag är 49 år. Bor 2 mil Söder om Sthlm. Jag har varit Leonbergerägare sedan - 88 tills för 3 år sedan. Så under 26 års tid tassade det runt Leonberger i mitt hem. I dagsläget har jag bara en Australian Shepherd.
Jag har tidigare varit aktiv i Leonbergerklubben samt även då klubben hette Leonbergersällskapet under många år  bl.a som Lokalombud för Sthlm ,redaktör för Lb – nytt. Ansvarig för medlemsartiklar, hälsokommittén. Jag hade varit ansvarig för rasmontern på Stora Sthlm hundmässa under 16 års tid. Jag layoutar även Norsk Leonbergernytt. Jag har dock aldrig suttit i en styrelse , och har tidigare alltid sagt att det kommer jag aldrig göra, men VIPS så kan det ändras och NU är jag här. Jag tror dock inte biten med styrelsearbete kommer bli svår då vi har ett par st luttrade ”gamla rävar ” med i styrelsen som vägleder mig, Jag tror att jag kan bidra med lite ur min kunskapsbank från alla mina år med rasen. Hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Det finns mycket att jobba på både roligt och mindre roligt, men dock så viktigt! Med hopp om ett gott samarbete i en aktiv klubb där vi blickar framåt med medlemmarna och rasen i fokus.
Mvh Åsa Hemberg

   
1 Suppleant
Stellan Röjens
Stellan
 

Jag heter Stellan Röjens och har just blivit invald i styrelsen. Jag är numera pensionär  och har tidigare varit egenföretagare med anläggningsföretag.
Jag har haft hundar till och från under hela livet.
Sista åren har det blivit Leonberger för hela slanten.
Jag är invald i medlemskomitte´n och jag hoppas vi kan komma med lite nya infallsvinklar då just medlemsvård ligger mig varmt om hjärtat.

 

 

Meny pil

GDPR-dataskyddslagen
LB Nytt - Redakt�r
Klubbens Historia
Stadgar & Arbetsordning
Kontakt
Presentation - Styrelsen
Styrelseprotokoll
Klubbtidning
Viktigt SKK

tom tom tom
  Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare Avel
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »